Περιοδοντικη Θεραπεια

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΉ ΦΡΟΝΤΊΔΑ
Ο γιατρος και το προσωπικό του έχουν βοηθήσει πολλούς να βελτιώσουν τη στοματικής υγεία. Μέσω συμβουλών, ενημέρωσης, επιμόρφωσης, παρακινεί και να εμπνεύει κάθε ασθενή να αναλάβει τον ενεργό ρόλο που απαιτείται ώστε η προληπτική οδοντιατρική φροντίδα να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αν έχετε ως στόχο τη βελτίωση της οδοντικής στοματικής υγείας, διαθέτουμε τα μέσα της επιτυχίας.

ΜΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΉ ΘΕΡΑΠΕΊΑ
Πρόκειτε για μη-χειρουργικές τεχνικές που οδηγούν στη βελτίωση και την εξάλειψη της περιοδοντικής νόσου. Η Περιοδοντική νόσος και η Ουλίτιδα (αρχικό στάδιο της περιοδοντικής νόσου) είναι βακτηριακές λοιμώξεις που οδηγούν σε απώλεια οστικής μάζας ή/και απώλεια των δοντιών. Μετά τη θεραπεία, ακολουθούνται αυστηρά οι οδηγίες στοματικής υγιεινής και η επαναξιολόγηση. Για τους περισσότερους ασθενείς, αυτό εξαλείφει την ανάγκη της χειρουργικής επέμβασης. Η ομάδα μας διαθέτει συνεργάτη Περιοδοντολόγο ο οποίος παρακολουθεί όλους τους ασθενείς των οποίων η περιοδοντική συνθήκες μπορεί να επιδεινωθεί.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΉ ΘΕΡΑΠΕΊΑ
Μετά την εξάντληση όλων των μη χειρουργικών τεχνικών, μερικοί ασθενείς εξακολουθούν να απαιτούν μια χειρουργική προσέγγιση. Ο Περιοδοντολόγος μας χρησιμοποιεί διάφορες τεχνικές για τη διατήρηση καθώς και την αναγέννηση ιστών.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: