Πρώτη Επίσκεψη

DSC_0106_compressed
Γνωρίζοντας τι να περιμένετε κατά την πρώτη σας επίσκεψη στο Ιατρείο κάνει την εμπειρία του ασθενούς πιο ευχάριστη. Πριν από την άφιξή σας, το φιλικό προσωπικό μας είναι διαθέσιμο να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε.

Κατά την άφιξη,το φιλικό προσωπικό μας θα σας οδηγήσει στο ιδιαίτερο γραφείο του Ιατρού. Εκεί θα συζητήσετε με εμπιστευτικότητα το ιατρικό και οδοντιατρικό σας ιστορικό,καθώς και τους στόχους και τις προσδοκίες σας σχετικά με το χαμόγελό σας. Άφθονος χρόνος δίνεται σε κάθε συνάντηση ώστε να συζητούνται όλα τα ερωτήματα και οι προβληματισμοί σας.

Στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε στο χώρο εργασίας και θα ακολουθήσουν οι παρακάτω εργασίες:

1.) ‘Ελεγχος με Ενδοστοματική κάμερα. Αυτό θα σας δώσει μια από πρώτο χέρι εικόνα της κατάσταση των ούλων σας, των δοντιών και σφραγισμάτων στην οθόνη που βρίσκεται μπροστά σας. Λαμβάνουμε επίσης φωτογραφίες του χαμόγελού σας. Αυτές οι εικόνες αποθηκεύονται για μελλοντική αξιολόγηση, ανάλυση και σύγκριση. Βέβαια επιτρέπεται να λάβεται ένα αντίγραφο κάθε εικόνας για να τις δείτε με την οικογένεια σας ή με φίλους.

2.) Ενδοστοματική εξέταση να αποκλειστεί οποιαδήποτε πιθανή παθολογία.

3.) Έλεγχος Κροταφογναθικής διάρθρωσης (TMJ) και ψηλάφηση των μυών.

4.) Ανάλυση Σύγκλεισης. Υπάρχει δυνατότητα ορθοδοντικής γνωμάμευσης από τον ειδικό ορθοδοντικό που συνεργάζεται το Ιατρείο μας.

5.) Περιοδοντική εξέταση: ακριβής μέτρηση με ακρίβεια χιλιοστού των περιοδοντικών θυλάκων. Αξιολόγηση του ουλικού ιστού τόνου, υφής και χρώματος. Όλα απεικονίζονται στον υπολογιστή και θα σας δοθεί ένα αντίγραφο των συμπερασμάτων μας.

6.) Εξετάσεις των σκληρών οδοντικών ιστών: εξέταση, χαρτογράφηση και ανάλυση των υφιστάμενων σφραγισμάτων.

IMG_6526

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: