Ομορφο Χαμογελο

whitening-teeth

ΛΕΎΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΏΝ

Στο Ιατρειο: Μία ώρα είναι μόλις αρκετή για δόντια εως και οκτώ αποχρώσεις πιο Λευκά .
Στο σπίτι: Χρησιμοποιούμε ειδικά ατομικά ναρθηκάκια τα οποία φοράτε λίγες ώρες την ημέρα για λιγότερο από δύο εβδομάδες. Το αποτέλεσμα είναι πάντα ένα Λαμπρό, Φωτεινό χαμόγελο.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ ΧΑΜΌΓΕΛΟΥ / Smile Makeover

Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, ξεκινώντας από τη διεύρυνση ενός στενού χαμόγελου εως και την αλλαγή του σχήματος των δοντιών σας.
Γνωρίζουμε πώς να δημιουργήσουμε ένα χαμόγελο που να αντικατοπτρίζει τέλεια τις επιθυμίες και την προσωπικότητά σας. Ανάμεσα στις πιο τυπικές θεραπείες του smile makeover είναι οι όψεις πορσελάνης.

DSC_0008
Οψεις πορσελανης

Οι όψεις πορσελάνης είναι ένας εύκολος τρόπος για τη διόρθωση του οδοντικού τόξου (στραβά δόντια), και των αποχρωματισμένων δοντιών. Οι όψεις πορσελάνης είναι μια γρήγορη και απλή λύση όταν θέλετε ένα νέο όμορφο φωτεινό χαμόγελο. Μερικές φορές λόγω της αμεσότητας της επέμβασης αυτής αναφέρεται ως άμεση ορθοδοντική.

Ολοκεραμικες στεφανες (Θηκες)

Χρησιμοποιούνται είτε για αισθητικούς λόγους είτε για επανορθωτικούς. Βελτιώσουν την αισθητική ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν τη λειτουργία των δοντιών σας. Χρησιμοποιούνται συχνά, όταν η δομή ενός δοντιού είναι σε κίνδυνο σε σημείο που οι ρίζες και τα νεύρα να διατρέχουν κίνδυνο.

Ενθετα και Οnlays

Χρησιμεύουν για την αντικατάσταση μίας μεγάλης έμφραξης (σφράγισμα). Συγκολλούνται στο δόντι σας, και είναι σχεδιασμένα να ταιριάζουν με υπάρχοντα δόντια σας .

1
Αορατη Ορθοδοντικη / INVISALIGN

Η Invisalign θεραπεία σας αποτελείται από μία σειρά σχεδόν αόρατα, αφαιρέσιμα aligners που τα αλλάζετε κάθε δύο εβδομάδες για το επόμενο set των aligners. Κάθε aligner κατασκευάζεται ατομικά για τα δόντια σας, και για τα δόντια σας μόνο. Όπως θα αλλάζετε κάθε aligner, τα δόντια σας θα μετακινούνται σταδιακά, εβδομάδα με εβδομάδα, μέχρι να ισιώσουν στην τελική θέση που καθορίστηκε από τον οδοντίατρο-ορθοδοντικό σας.

http://www.invisalign.gr/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: